Pengasas

 

PUAN HAJAH SITI ROZIAH BINTI HAJI ADAM


Berkelulusan dari Australia dengan Sarjana Muda dalam Perakaunan Perniagaan, Puan Hajah Siti Roziah kemudian membuka beberapa perniagaan dari perkhidmatan cucian kering sehingga menguruskan pasukan pemasaran rangkaian di seluruh negara. Dia juga pelatih HRDF yang diperakui di Malaysia. Pengalaman ini menjadikannya menjadi perunding latihan dan pemasaran yang dicari, mengadakan bengkel untuk pelanggan korporat, kerajaan dan awam dalam bidang pemasaran, penjualan dan keusahawanan.

Puan Hajah Siti Roziah berpengalaman lebih dari 24 tahun dalam penjualan, pemasaran, menubuhkan rangkaian perniagaan, mengembangkan usahawan dan membina jenama dari konsep sehingga ke penyusunan.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

CIK PUAN SYAZWANI NUR ARINA BINTI HAJI SOHAIMI

Syazwani Nur Arina atau lebih dikenali sebagai Wani berkelulusan dari Univerisiti Teknologi MARA, Alor Gajah, Melaka dengan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan. Dia baru sahaja tamat semester akhir Ijazah Sarjana dalam Keusahawanan Gunaan di Universiti Teknologi Mara, Shah Alam, Selangor. In Syaa Allah, dia akan segera menerima segulung ijazah.

Dia seorang yang sentiasa bersemangat dalam bidang keusahawanandan mula berniaga semasa masih bergelar pelajar. Dia adalah Ketua Biro Keusahawanan selama hampir dua tahun walaupun sibuk dalam pembelajaran. Puan Hajah Siti Roziah menyedari hasrat anak perempuannya dan memutuskan untuk bekerjasama dengannya untuk membina empayar yang kukuh untuk perniagaannya: ‘Miss Elwani’ yang merupakan jenama pertama mereka bersama.