PENGENALAN

 

ERAT EMPAYAR SDN BHD (1197487- H)

Erat Empayar diasaskan oleh 2 orang wanita iaitu Puan Hajah Siti Roziah dan anak perempuan beliau, Syazwani Nur Arina untuk memasarkan pelbagai rangkaian produk jenama MISS ELWANI.


E. R. A T BERMAKNA :

E - (ENTREPRENEURSHIP & EMPOWERMENT)    Keusahawanan &          Pemberdayaaan

R - (RELATIONSHIP & ROI)   Perhubungan & Hasil Pulangan Pelaburan

A - (APPLICABLE KNOWLEDGE & AUTHENCITY)  - Berilmu Pengetahuan  & Ketulenan hati

T - (TRANSPARENCY IN INTEGRITY AND SYARIAH COMPLIANT &            TECHNOLOGIES)  Ketelusan dalam Integriti dan Patuh Syariah &          Teknologi


MESEJ PERIBADI DARI MISS ELWANI :

Apa khabar semua,


Saya Wani. Terlebih dahulu saya mengucapkan  terima kasih kerana mempercayai jenama kami, Miss Elwani dan menjadikan kami sebahgian daripada hidup anda. Saya teruja untuk berkongsi perjalanan bagaimana kami bermula dengan anda.

Saya memulakan perniagaan dengan menjual mini minyak wangi ketika masih di kolej lagi. Ianya bermula sebagai hobi, berubah menjadi sebuah perniagaan. Ibu saya memutuskan untuk menyokong saya sepenuhnya dalam usaha murni ini. Beliau adalah tulang belakang kepada jenama Miss Elwani.

Kami menyediakan rangkaian produk kesihatan & penjagaan diri yang berkualiti premium dengan harga yang berpatutan dan sentiasa memastikan bahan - bahan yang digunakan patuh Syahriah dan bebas dari bahan - bahan terlarang untuk meastikan pelanggan kami memndapat keberkesanan produk.cayai etika kerja dan integreti yang teguh dan kuat di mana nilai- nilai tersebut terlihat dalam syarikat kami.

Melalui produk kesihatan & penjagaan diri jenama Miss Elwani, saya berharap dapat memberi keselesaan untuk mereka di luar sana yakin dan percaya dengan kecantikan mereka.

Kami memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk bersama - sama untuk merasi perjalanan perniagaan ini dengan menyertai tim jenama Miss Elwani kami. Ini adalah peluang terbaik untuk anda yang ingi memulakan perniagaan dengan pelaburan yang sedikit namun mendapat pulangan yang lumayan.

Hubungi kami. Kami akan meraikan keunikan anda dan berkongsi kekayaan dan ilmu pengetahuan. Seperti yang selalu saya katakan kepada semua orang, ini lah masanya untuk anda SELAHKAN KEASLIANMU!!!

WANI


JANJI KAMI :

Miss Elwani menjanjikan produk yang semulajadi, berkualiti tinggi, mudah digunakan dan memberi pulangan kepada masyarakat.

Kami yakin dan percaya  dengan menggunakan bahan - bahan premium yang terbaik dan Halal. Produk kami adalah produk trend terkini yang senang digunakan. Kami juga memberi peluang perniagaan yang memberi nilai tambah kepada kehidupan orang lain.